Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om oss

ERFARING OG KOMPETANSE


Wubbo Boiten er utdannet allmenn mekaniker og har jobbet flere år som sveiser, bil- og traktormekaniker  i ulike stillinger. Siden 1995 har han jobbet som sykkelreperatør og selger i sykkelbransjen. Boiten ble "smittet" av sykkelviruset fra sin bror, som konkurrerte på høyt nivå i Nederland. Wubbo kjøpte sin første brukte landeveisykkel i 1993. Skrudde sykkelen fra hverandre, byttet samtlige deler og omlakkerte rammen. Familie og venner strømmet til for å få laget sine egne, unike sykler.


Wubbo NK Mountainbike


Boiten syklet aktivt maraton og på rundbane fra 1999 til 2006. I 1995 vokste ideen om å bygge opp sitt eget unike sykkelmerke. Dette var starten på Skørn suksessen.

I 2008 kjøpte familen Boiten, som opprinnelig kommer fra Nederland en gård med navnet Sørre Skøren i Vestre Slidre, Valdres. Derav ble navnet Skør'n brukt som merke og varenavn. Ordet Skør'n minner også om det Nederlandske ord 'scheuren' eller 'skøren' som betyr: å råkjøre. I 2010 ble bedriften Håndverkeri Skør'n stiftet og siden den gang er det produsert over 450 skreddersyde sykler på gården i Valdres.


Rutebeskrivelse til Gården


Fra både Oslo og Bergen følger du E16 til avkjøringen Slidre Sentrum. Følg veien oppover til du kommer inn i sentrum (samfunnshuset og Coop butikk).Kjør oppover mot Einangsteinen. Etter ca. 800 meter fra T-krysset følger du veien oppover til du kommer i en skarp sving mot høyre. I denne svingen kjører du til venstre. Gjennom en grind. Følg grusvegen oppover til andre grinda (100 meter) så følger du veien oppover til toppen så står du foran døren i Skøren.


Velkommen til en hyggelig prat på tunet!


Adressen til butikken på Fagernes er Valdresvegen 6, 2900, Fagernes


Parkering på nedsiden av butikken.